OM SVEDBERG

Svedbergs blev grundlagt 1920 og fra 1962 har vi fremstillet kvalitetsprodukter til badeværelser. I dag er firmaet markedsførende i Norden på badeværelsesmøbler og noteret på Stockholms fondbørs. Produktudvikling, design og produktion foregår til en stor del på vor egen fabrik i Dalstorp. Under “Hele dit badeværelse” markedsføres et bredt sortiment bestående af badeværelsemøbler, badekar, brusere, armatur, WC, belysning, håndklædetørrere.

KVALITET

Vi skaber badeværelseindretninger, som holder længe. Det handler om omtanke. Om dig. Om hinanden. Om produkterne. Om miljøet. Vi designer enkelt, funktionelt og tidløst. Med omhyggeligt udvalgte materialer og løsninger, som forenkler menneskers hverdag. Det ligger i vores natur at tænke på denne måde.

Nøje udvalgte materialer
Hos os udføres alt med omhu og præcision, som for eksempel udvælgelse af materialer. De er nøje udvalgt både for deres udseende og deres bæredygtigheds skyld. Form, overflader og strukturer – det hele har betydning. Vores træmøbler behandles for eksempel i syv trin for at få et langt og lykkeligt liv.

BÆREDYGTIGHED

Via bæredygtigt design, egen produktudvikling, effektiv og moderne produktion på egne fabriksanlæg, gennemtænkt logistik og distribution samt nøje udvalgte materialer, som holder længe, er der altid fokus på miljøet hos os. Det ligger i vores natur at tænke på denne måde. At tage ansvar og gøre en forskel. Hvert eneste lille skridt har betydning.

Kvalitetssikret i Dalstorp
Alle produkter testes på vores eget fabriksanlæg i Dalstorp. For at kunne garantere, at de spånplader, vi bruger til vores kabinetter, er fugtbestandige, har vi testet dem tre dage i 20 grader varmt vand, en dag i 12 graders kulde og tre dage i 70 graders varme. Holdbarheden af vores brusevægge i hærdet glas bliver også testet grundigt, så vi ved, at glasset er så slagfast og stærkt, som det skal være.

Det hele startede med en designet mælkejunge i 1920

Vi elsker badeværelser. Udfordingen i, på et lille areal, at kombinere et moderne formsprog med det funktionelle og praktiske. Og dertil i et miljø, som dagligt udsættes for vand, fugt og temperaturforskelle. Men det var ikke sådan, det hele startede.

Fornemmelsen for håndværket lever videre
Den dag i dag, hundrede år efter grundlæggelsen, eksisterer blikkenslageriet stadig. Det samme gælder fornemmelsen for håndværket. Viden som er nedarvet gennem generationer og er tilpasset til vore dages moderne produktion. Mange ting bliver stadig fremstillet i hånden, med præcision og omhu. For sådan har man altid gjort i Dalstorp. Uanset om det drejer sig om mælkejunger eller badeværelsemøbler.

Vi tænker både stort og småt

Når vi udvikler og formgiver vores produkter, tænker vi stort – og småt. Det skal passe, uanset om du bor på et slot eller i en hytte. Vi har til og med tænkt på dem, som bor i en ældre bolig med skæve vægge og hældende gulve. Vores produkter kan nemt tilpasses til alle forhold.

Miljø

Eftersom vi fremstiller vores produkter på vores egen fabrik I Sverige, har vi kontrol over vores miljøpåvirkning. Vi arbejder med obligatoriske godkendelser som REACH, RoHS & WEEE. Desuden er vi medlem af bl.a. BASTA, REPA, El-kretsen og Säker Vandinstallation.

EPOS

Inspirationen til vores nye møbelserie Epos kommer fra mange forskellige steder, magasiner vi har læst, ting vi har oplevet og mennesker vi har mødt. På enkel og inspirerende vis kan du vælge mellem forskellige mål, farver, designudtryk, materialer, funktioner og ikke mindst kombinationer. Resultatet bliver en unik og personlig løsning, der er tilpasset til netop dit badeværelse. Dit eget Epos.

SKAPA

Det er unik formgivning med omhu for materialer, funktion og detaljer. Men det, alle taler om, er valgfriheden.

FORMA

Forma passer til de fleste badeværelser, store som små, eftersom fleksibiliteten er høj. Du kan kort sagt blande og matche lidt efter behag. Vi står for mulighederne, og du for fantasien. Vælg mellem forskellige fronter, farver, håndvaske, armaturer og håndtag. Det meste indgår, men via nogle enkle tilvalg kan du forstærke den personlige stil yderligere.

INTRO

Det her er en hilsen til alle jer med et lille badeværelse, men med store drømme. Du får et design med rene linjer og stort fokus på det praktiske. Intro er af metalplade og kan tåle hård behandling. Samtidig er møbelserien trendy, smidig og fylder kun lidt.